Loading...

ELKE WERKDAG OM 17:05 uur BIJ SBS6

Voor het programma Huizenjacht van SBS6 treedt Thijs regelmatig op als adviseur. Samen met Nance, Tooske, Marlayne, Vivian en Viktor helpt hij mensen die op zoek zijn naar een nieuwe woning of hun huidige woning willen verbouwen. Bekijk hierboven een aantal afleveringen.

Tijdens “Huizenjacht” staat Thijs kandidaten bij met bouwkundig advies en ruimtelijke oplossingen. Na het bezichtigen van drie geselecteerde huizen maakt hij voor één van de huizen een ontwerp om te laten zien hoe dit huis nog beter kan aansluiten op de wensen van de kandidaten.

Bij “Advies op Maat” maakt hij een 3D ontwerp op basis van de wensen en het budget van de kandidaten. Door met een professioneel oog naar problemen en woonwensen te kijken kan hij vaak een verrassend resultaat leveren dat kandidaten een geheel nieuw inzicht geeft in de mogelijkheden van hun bestaande woning.

Bovendien worden bij het item “Droomhuis” regelmatig woningen getoond die door CSAR zijn ontworpen en gerealiseerd. Deze projecten geven een goed beeld van het uiteindelijke resultaat van onze Bouwbundel en tonen de vertaling van een ontwerp naar gerealiseerd project.