In de Zuidduinen van Noordwijk aan Zee hebben wij een zeer uitgebreide verbouwing van een vrijstaande villa gerealiseerd. De woning die in de jaren ’70 is gebouwd was in het verleden reeds meerdere malen verbouwd waarbij de helderheid van de …

Voor de kleinkinderen was een deel van de keuken getransformeerd tot logeerkamer, met als gevolg een donkere en kleine keuken. In de praktijk wordt deze logeerkamer natuurlijk niet dagelijks gebruikt en is gezocht naar een flexibele afscheiding zodat de ruimte …

Voor een nieuwbouwvilla in Amstelveen heeft CSAR een interieurontwerp gemaakt. Daarnaast is de achtergevel uitgebouwd waardoor de woonkamer is vergroot. De bestaande structuur is verder zoveel mogelijk behouden. Toilet en meterruimte zijn uit de entree verplaatst en de deuropening naar de woonkamer is opgeschoven. Op …

In augustus is een interieur voor een kantoorpand opgeleverd in een monumentaal gebouw. Het bestaande interieur was verouderd, bordeaux kleurige balken, systeemwanden, gouden deurkrukken. De nieuwe gebruiker van het pand wilde een frisse wind door het pand. CSAR werd gevraagd …

In Groenekan is een bijgebouw gerealiseerd met daarin een kantoortje. Het gebouwtje is simpel gehouden met veel glas zodat er veel zicht is op het aangrenzende weiland.      

In 1958 ontwierp beginnend architect Jan Hoogstad een woonhuis voor zichzelf in Rhoon, een dijkdorp ten zuidwesten van Rotterdam. Voor Hoogstad werd dit een zoektocht naar de ideale architectuur hetgeen resulteerde in het veelvuldig experimenteren met de indeling en inrichting …

Bij het nieuwe take-away concept “STACH food” is CSAR vanaf het prille begin betrokken geweest bij de ontwikkeling. Door tijdens de eerste ontwikkeling van het concept al mee te denken over de ruimtelijke vormgeving van het concept, is een helder concept ontstaan dat in …

Het totale interieur van deze twee-onder-één-kap woning in Amsterdam Noord is heringedeeld en gemoderniseerd. Bovendien is er een uitbouw aan de achterzijde van de woning gemaakt waardoor een leefkeuken aan de tuin kon worden gerealiseerd. Dankzij de samenwerking met zowel …

Deze begane grond woning op de Prinsengracht is geheel gerenoveerd. Bovendien is de achtergevel van het souterrain uitgebouwd. Hierdoor was het mogelijk een derde slaapkamer te creëren in het souterrain. De keuken is in het midden van de woning geplaatst. …

  Deze voormalige bedrijfsruimte aan de Rustenburgerstraat in Amsterdam is getransformeerd tot een woning met een grote open leefruimte. De bijna 4 meter hoge plafonds in combinatie met de oude stalen constructie zijn het uitgangspunt voor het ontwerp dat als een …